Een verrassend interieur ontwerp waarbij alles klopt.
Advies voor de mooiste afbouw materialen voor je woning.
(ver)bouwen kan ook anders, wij ontzorgen je.
Maak je interieur compleet met de producten uit onze interieurshop.
 • Nederlands
 • Interieuradvies

  Puur Basic Interieur is een interieuradvies studio voor uw keukenontwerp en -advies. De focus ligt op het maken van een totaalontwerp voor de keukenruimte. Uw keuken is het middelpunt van het huis, waar je op vele momenten van de dag samen komt met gezinsleden, familie en vrienden.

  Het is belangrijk dat de keuken zo wordt ontworpen dat deze past bij de personen die leven in deze keuken of je nu alleen bent of samen met een gezin het moet een plek zijn waar je je thuis voelt. En daarom ontwerpen we niet alleen de keuken maar het totaalplaatje van deze ruimte zodat het 1 geheel wordt.  

  Wanneer we in een vroeg stadium worden betrokken bij een nieuwbouwhuis of verbouwing zien we dat we samen met de architect en klant een goed team vormen. En zo kunnen we van ontwerp tot uitvoering uw droomkeuken realiseren die bij u past en waar u zich thuis voelt. 


  WERKWIJZE:

  STAP 1

  KENNISMAKING

  We plannen eerst een kennismakingsgesprek. 
  Dan worden uw wensen en verwachtingen besproken op basis daarvan ontvangt u een offerte voor de advies werkzaamheden of u maakt gebruik van de pakketten.

  Het is belangrijk dat we beide een goed gevoel hebben, voor een prettige samenwerking en eindresultaat.

  STAP 2

  SCHETS ONTWERP

  In deze fase wordt naar de verschillende indelingen gekeken van de keuken. En er worden diverse materialen gepresenteerd. Samen maken we een keuze welke indeling het beste bij u past en welke combinatie van materialen u aanspreekt.   

  STAP 3

  VERVOLG ONTWERP

  In deze fase wordt de perfecte basis gemaakt voor de indeling en materialen. De feedback van stap 2 wordt verwerkt tot 1 ontwerp voor de indeling. Dit ontwerp wordt gepresenteerd met stalen van de materialen.

  STAP 4

  DEFINITIEF ONTWERP

  In deze fase wordt het ontwerp gefinetuned. Het lichtplan wordt gemaakt. De laatste puntjes worden op de i gezet van de indeling. De Materialen voor de keuken en de overige materialen voor de vloer- en wandafwerking en indien gewenst raambekleding op een rijtje gezet en tekeningen in maatvoering uitgewerkt. 

  STAP 5

  OFFERTES

  Het complete advies ontvangt u digitaal, tevens wordt in deze fase indien gewenst de offerte gemaakt voor de realisatie van het ontwerp.

  Ook is het mogelijk om
  alleen de afbouw materialen te leveren. 

  STAP 6

  REALISATIE

  Het ontwerp is pas echt compleet als we ook de realisatie van ontwerp op ons nemen. Samen met ons perfecte team van vaklieden ontzorgen wij u. 

  Wij zien er graag op toe zodat het ontwerp tot in detail wordt gerealiseerd.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »