Een verrassend interieur ontwerp waarbij alles klopt.
Advies voor de mooiste afbouw materialen voor je woning.
(ver)bouwen kan ook anders, wij ontzorgen je.
Maak je interieur compleet met de producten uit onze interieurshop.
 • Nederlands
 • Disclaimer

  Disclaimer Puur Basic Interieur & Kids

  Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Niets van deze website mag geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van Puur Basic.

  Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie. Puur Basic behoudt zich het recht voor deze informatie te corrigeren zonder u hierover in te lichten.

  Onze website bevat links naar andere sites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

  Door Puur Basic per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan.

  Puur Basic staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst hiervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

  GEBRUIK
  De webwinkel dient op deugdelijke wijze gebruikt te worden. Bij onjuist gebruik (hacken, overvloedige database sessies etc.) behouden Puur Basic zich het recht voor uw acties op deze webwinkel te monitoren en indien nodig de toegang hiertoe te ontzeggen. Bij ernstig misbruik zullen gerechtelijke procedures worden overwogen.

  ALGEMENE VRIJWARING
  Bij het gebruik van deze webwinkel zal u Puur Basic en al haar werknemers, licentiehouders, leveranciers en klanten vrijwaren van gerechtelijke en buiten-gerechtelijke maatregelen inclusief de kosten daarvan.

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »