Een verrassend interieur ontwerp waarbij alles klopt.
Advies voor de mooiste afbouw materialen voor je woning.
(ver)bouwen kan ook anders, wij ontzorgen je.
Maak je interieur compleet met de producten uit onze interieurshop.
 • Nederlands
 • Interieuradvies & Styling

  Interieuradvies en -ideeën voor een stijlvolle woning

  Het interieur is de spiegel van jezelf. Het laat zien wie je bent, wat je stijl is en waar je van houdt. Dit alles neem ik mee in een interieurplan waarin jij je helemaal thuis gaat voelen. Een plan waarin ik je uiteraard actief betrek. Want jouw vernieuwde interieur is een co-creatie van ons samen. Met jouw wensen en voorkeuren waarmee je mij inspireert en mijn creativiteit prikkelt. Of het nu gaat om een complete metamorfose of om enkele subtiele aanpassingen.

  Ons interieuradvies is altijd op maat. En je geeft zelf aan hoe ver je hierin wilt gaan. Van productadvies tot de complete (her)inrichting van je interieur. Met vloeren, meubels, lampen ... alles voor een eigentijdse en stijlvolle inrichting. Laat je informeren, inspireren en verrassen op deze website.

   

  Onze adviesmogelijkheden:

  - Plattegrond met meubelopstelling
  - Sfeerontwerp op een moodboard
  - Kleurenplan (gespecialiseerd in Flamant paint)
  - Lichtplan op maat
  - Advies voor meubels, vloeren, raamdecoratie en verlichting

   

  Doe inspiratie op in onze adviesstudio

  In onze adviesstudio komen alle woonideeën tot leven. Je ervaart onze bijzondere woonaccessoires, onze unieke collectie houten vloeren en tegelvloeren, je ziet de prachtige structuur van onze kalkverf, je voelt de raambekleding … kortom: in onze adviesstudio maak je kennis met de eindeloze mogelijkheden om jouw huis in te richten en te stylen. En natuurlijk maak je kennis met ons en alles wat wij in huis hebben.

  Wist je bijvoorbeeld dat we ook keukens en kastenwanden kunnen realiseren? En dat je ook voor stalen deuren aan het juiste adres bent? Kortom: genoeg om over te praten in onze adviesstudio. Graag tot snel!

  Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel naar 06 - 122 151 62.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »